Jordánsko - Last Minute - recenze

Mövenpick Dead Sea Resort

👍 98 %
7 hodnocení
Mövenpick Dead Sea Resort - Jordánsko - Last Minute - recenze

Mrtvé moře | Jordánsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
28. června - 5. července 2021

34 680 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mövenpick Dead Sea Resort

👍 98 %
7 hodnocení
Mövenpick Dead Sea Resort - Jordánsko - Last Minute - recenze

Mrtvé moře | Jordánsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 22 dní (21 nocí) dovolené s recenzí
28. června - 19. července 2021

72 439 Kč  70 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mövenpick Dead Sea Resort

👍 98 %
7 hodnocení
Mövenpick Dead Sea Resort - Jordánsko - Last Minute - recenze

Mrtvé moře | Jordánsko
✈ letecky Košice
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
6. července - 20. července 2021

58 969 Kč  57 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mövenpick Dead Sea Resort

👍 98 %
7 hodnocení
Mövenpick Dead Sea Resort - Jordánsko - Last Minute - recenze

Mrtvé moře | Jordánsko
✈ letecky Košice
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
8. července - 22. července 2021

60 571 Kč  59 360 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mövenpick Dead Sea Resort

👍 98 %
7 hodnocení
Mövenpick Dead Sea Resort - Jordánsko - Last Minute - recenze

Mrtvé moře | Jordánsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
28. června - 12. července 2021

53 908 Kč  52 830 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mövenpick Dead Sea Resort

👍 98 %
7 hodnocení
Mövenpick Dead Sea Resort - Jordánsko - Last Minute - recenze

Mrtvé moře | Jordánsko
✈ letecky Košice
🍽️ snídaně
📅 22 dní (21 nocí) dovolené s recenzí
1. července - 22. července 2021

79 092 Kč  77 510 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mövenpick Dead Sea Resort

👍 98 %
7 hodnocení
Mövenpick Dead Sea Resort - Jordánsko - Last Minute - recenze

Mrtvé moře | Jordánsko
✈ letecky Košice
🍽️ snídaně
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
7. července - 11. července 2021

31 070 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mövenpick Dead Sea Resort

👍 98 %
7 hodnocení
Mövenpick Dead Sea Resort - Jordánsko - Last Minute - recenze

Mrtvé moře | Jordánsko
✈ letecky Košice
🍽️ snídaně
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
30. června - 4. července 2021

30 770 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mövenpick Dead Sea Resort

👍 98 %
7 hodnocení
Mövenpick Dead Sea Resort - Jordánsko - Last Minute - recenze

Mrtvé moře | Jordánsko
✈ letecky Košice
🍽️ snídaně
📅 22 dní (21 nocí) dovolené s recenzí
6. července - 27. července 2021

80 714 Kč  79 100 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mövenpick Dead Sea Resort

👍 98 %
7 hodnocení
Mövenpick Dead Sea Resort - Jordánsko - Last Minute - recenze

Mrtvé moře | Jordánsko
✈ letecky Košice
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
2. července - 16. července 2021

58 163 Kč  57 000 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 38

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 38 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Jordánsko - Last Minute - recenze - nejlepší recenze

Jordánsko - Last Minute - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Mövenpick Dead Sea Resort. Recenze je udělená na základě 7 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto týdenní dovolenou je pondělí 28. června 2021 a den příjezdu/příletu je pondělí 5. července 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 34 680 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 8 dní, 7 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Jordánsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Mrtvé moře, kde se ubytování Mövenpick Dead Sea Resort nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou letní dovolenou Super Last Minute v Jordánsku v létě s nejlepší recenzí v rezortu Mrtvé moře podle referencí od 7 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Jordánsko - Last Minute - recenze

Nejlevnější Jordánsko - Last Minute - recenze

Nejlevnější dovolenou Jordánsko - Last Minute - recenze pořídíte v ubytování Ramada Resort Dead Sea. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve středu 7. července 2021 a příjezdem/příletem v neděli 11. července 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 25 240 Kč. Rekreace v resortu Mrtvé moře je v délce 5 dní - 4 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Jordánsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Ramada Resort Dead Sea v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Ramada Resort Dead Sea je situován v letovisku Mrtvé moře. Doprava do letoviska Mrtvé moře je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Košice. Využijte nejlevnější Last Minute v Jordánsku v létě o prázdninách s průměrnou recenzí 74 % dle 7 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Jordánsko - Last Minute - recenze

Jordánsko - Last Minute - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Jordánsku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Mövenpick Dead Sea Resort v letovisku Mrtvé moře. Termín odjezdu/odletu je v pondělí 28. června 2021 a datum příjezdu/příletu je v pondělí 19. července 2021. Pobyt je v délce 22 dní - 21 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 70 990 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka třítýdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Jordánsku a o podmínkách dovolené v Mövenpick Dead Sea Resort v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v létě zahrnuje aktuálně slevu 2 % z původní ceníkové ceny 72 439 Kč. Do lokality Mrtvé moře, kde se ubytování Mövenpick Dead Sea Resort nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené Super Last Minute v Jordánsku. Průměrná recenze Mövenpick Dead Sea Resort je 98 % podle referencí od 7 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jordánsko - Last Minute - recenze - recenze

Ramada Resort Dead Sea - Mrtvé moře

Hotel poskytuje výborné služby pokiaľ vám nevadí, že ho využíva najmä domáca Jordánska klientela s mnohopočetnými rodinami. Jordánci sú civilizovaní a veľmi slušní, nevtieraví a stále usmiati. Kladne oceňujem služby CK ako aj domácej CK, ktoré perfektne zorganizovali víza a transport z letiska do hotela a späť. Promtne reagovali na naše požiadavky a otázky počas pobytu.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Jordánsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Jordánska vyberte úvodní stránku v Dovolenajordansko.cz - dovolená Jordánsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Jordánsku můžete vybrat z následujících 3 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenajordansko.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Jordánsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Jordánsko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako Last Minute Spojené arabské emiráty, Last Minute Španělsko nebo například Last Minute Thajsko či Last Minute Turecko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Jordánsko - Last Minute - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Jordánsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Dovolenajordansko.cz - porovnání cen zájezdů do Jordánska. Web Dovolenajordansko.cz využívá cookies.